Verbouwingswerken

Snel en secuur: service van topniveau

Bent u op zoek naar een vakman die gespecialiseerd is in elektriciteitswerken in Landen of omgeving? Neem dan gerust contact op met Jos Michotte. Deze elektriciteitsspecialist heeft alles in huis om al uw elektriciteitsperikelen grondig en vakkundig aan te pakken. Zowel particulieren als bedrijven kunnen steunen op zijn diensten. Jos zorgt voor een volledig nieuwe elektriciteitsbedrading volgens uw wensen en budget. Daarnaast kunt u hem contacteren voor kleine herstellingen of vervangingen. Sowieso kunt u rekenen op een snelle, veilige en secure service. Dankzij zijn jarenlange scholing en ervaring kan hij alle elektriciteitswerken de baas.

Allernieuwste systemen en technieken

Naast algemene installaties zorgt Jos voor uw geautomatiseerde elektriciteit op maat. Graag bespreekt hij samen met u de meest passende opties voor uw vastgoed. Hij blijft continu op de hoogte van de nieuwste trends via bouwbeurzen en bied u steeds een competitieve prijs aan.

Dubbele garantie

Bovenop de fabrieksgarantie krijgt u er ook nog een persoonlijke garantie bij. Bij eventuele vragen of problemen komt hij graag opnieuw bij u langs, want klant is koning. Overtuigd? Contacteer Jos dan snel voor uw vrijblijvende offerte omtrent elektriciteitswerken in Landen.

Comfort, kwaliteit en een perfecte uitvoering

Wilt u een duurzame en budgetvriendelijke centrale verwarming laten plaatsen in Landen? Verlangt u naar een comfortabele omgeving waar de temperatuur altijd precies goed is? Dan is Jos Michotte uw redder in nood.Jos zorgt voor een volledig nieuwe elektriciteitsbedrading volgens uw wensen en budget. Daarnaast kunt u hem contacteren voor kleine herstellingen of vervangingen. Sowieso kunt u rekenen op een snelle, veilige en secure service. Dankzij zijn jarenlange scholing en ervaring kan hij alle elektriciteitswerken de baas.

Klantgerichte service

Klantvriendelijkheid is een van de grootste troeven van Jos. Daarom komt hij indien gewenst ook ’s avonds of op zaterdag naar u toe. Met zijn expertise en scholing kunt u zeker zijn van een vlotte dienstverlening. Daarnaast biedt hij u betrouwbaar advies over de meest energiezuinige verwarming op de markt. En dat alles aan een concurrentiële prijs.

Isoleren werkt besparend

Wilt u vlot en gemakkelijk energie besparen? Laat uw zolder in Landen dan isoleren door Jos Michotte! De isolatie van uw zolder is van cruciaal belang. Omdat warmte stijgt, gaat maar liefst 25% van de energie verloren via het dak. Kies dus voor een echte vakman om uw verbruik te doen dalen.

Alle soorten isolatie

U kunt uw zolder op verschillende manieren isoleren. Graag komt Jos bij u langs om de meest doeltreffende manier te bepalen. Zowel het isoleren van uw zoldervloer als uw dak isoleren via binnen- of buitenzijde vormt geen enkel probleem voor deze vakman.

Zorgvuldige afwerking

Dankzij continue bijscholing en ervaring kunt u zeker zijn van een subliem eindresultaat. Jos gaat uiterst secuur te werk en zorgt voor een afwerking tot in de puntjes. Bovendien werkt hij enkel met kwalitatief materiaal aan een budgetvriendelijke prijs.

Geïnteresseerd?

Contacteer Jos dan vandaag nog om uw projecten te realiseren of vrijblijvende informatie te ontvangen.